Keto Light – Biserica Mormonă suspendă serviciile de închinare în întreaga lume

Keto Light – Biserica Mormonă suspendă serviciile de închinare în întreaga lume

Noul coronavirus lovește persoanele în vârstă mult mai puternic decât H1N1, care i-a afectat în mod disproporționat pe cei mai tineri; au existat antivirale care s-au dovedit keto light eficiente în tratarea H1N1; iar la jumătatea pandemiei de H1N1, a fost dezvoltat un vaccin pentru a o preveni.

„Acea pandemie de gripă s-a dovedit a fi mult mai puțin letală sau patogenă decât ne temeam”, a scris sâmbătă, într-un e-mail, directorul interimar al Departamentului de Sănătate al județului Pima, Dr. Bob England, adăugând că se așteaptă ca pandemia de coronavirus să fie mai gravă.

Nu există niciun vaccin pentru noul coronavirus și nici un tratament eficient cunoscut. Până acum, rata mortalității pare să fie mult mai mare decât pentru orice gripă sezonieră.

Modul de a preveni o capacitate de pacient care depășește ceea ce spitalele din Arizona sunt capabile să se ocupe este de a „aplatiza curba”.

„Aplatizați curba” este un principiu de bază al medicinei dezastrelor. Se referă la scăderea nivelului de vârf al cererii de pacienți care se așteaptă să-i lovească pe furnizorii de servicii keto light official website medicale. Și este pentru a câștiga timp, de asemenea, în speranța că se poate dezvolta un vaccin și un tratament eficient.

"Dacă toată lumea se prezintă în spital sau la urgență în același timp, sistemul devine copleșit și nu putem avea grijă de toți. Acest lucru duce la rezultate proaste", a scris reprezentantul Arizona Dr. Amish Shah, D-Phoenix, care lucrează ca medic de urgenta.

Comentariile sale au fost făcute vineri într-o postare pe Facebook.

„În Italia, o creștere a numărului de pacienți a însemnat că nu existau suficiente ventilatoare pentru a servi pacienții aflați în nevoie, iar oamenii au murit inutil. Nu putem lăsa asta să se întâmple aici”.

Iată lucruri pe care le știm despre planurile de pregătire pentru pandemie din Arizona și provocările când vine vorba de spitale:

Operația dumneavoastră electivă poate fi întârziată

Colegiul American de Chirurgii din Chicago a recomandat vineri ca spitalele, sistemele de sănătate și chirurgii să adopte planuri de „minimizare, amânare sau anulare a operațiunilor elective” până când este sigur că infrastructura de îngrijire a sănătății este capabilă să susțină o „creștere potențial rapidă și copleșitoare a nevoile critice ale pacientului.”

Urgențele ar putea deveni haotice și periculoase

Unitățile de îngrijire a sănătății trebuie să planifice securitate suplimentară în timpul unei pandemii, conform planului de gripă pandemică din Arizona, pe care departamentul de sănătate de stat l-ar folosi ca ghid în cazul unei umflături de pacienți cu coronavirus aici.

Cererea crescută de servicii, timpul lung de așteptare keto light site pentru îngrijire keto light official și triajul deciziilor de tratament pot face oamenii să simtă că nu primesc nivelul de îngrijire pe care cred că au nevoie, se arată în plan.

„Personalului spitalului trebuie să li se reamintească potențialele crime din cadrul unității care pot fi comise în perioadele de supraaglomerare și distragere a atenției personalului”.

Furnizorii de sănătate ar putea ieși din pensie pentru a ajuta

Dacă furnizorii de servicii medicale se infectează cu noul coronavirus și trebuie să rămână acasă, ar putea rezulta o lipsă de îngrijitori ai pacienților.

Declarația de urgență de sănătate publică a guvernatorului Doug Ducey dă Departamentului de Servicii de Sănătate din Arizona autoritatea de a renunța la cerințele de licențiere ale furnizorilor de sănătate, de la caz la caz, în timpul cererii crescute. Aceasta ar putea include orice, de la renunțarea la cerințele de licență pentru educația medicală continuă până la solicitarea furnizorilor să iasă din pensie pentru a ajuta.

„Vom avea nevoie de fiecare medic, asistent medical și lucrător din domeniul sănătății disponibil pentru a trece peste această criză”, a scris Shah în postarea sa pe Facebook.

„Având în vedere munca mea în ER și riscul pentru ceilalți oficiali aleși, nu voi mai putea participa personal la Camera Reprezentanților din Arizona în 2020.

"Am informat conducerea democrată și republicană cu privire la decizia mea. Sper să pot keto light official relua cât mai curând posibil. Voi continua să particip pe deplin prin telefon sau prin conferințe cât de mult pot".

Spitalele pot începe să monteze corturi

În alte părți ale țării, spitalele instalează corturi mari de triaj în afara departamentelor lor de urgență ca zone de screening pentru pacienții cu simptome respiratorii.

Serviciul de protecție civilă din Italia a montat peste 500 de corturi de triaj în toată țara pentru a face față creșterii numărului de pacienți cu COVID-19, a raportat vineri Associated Press.

Nu depinde doar de stat și de spitale

Depinde de noi toți. Ceea ce este încurajator – și diferit de pandemia H1N1 – este reacția publicului la focarul de coronavirus, a spus Humble, chocolate-slim-official.top .

„Deciziile pe care le iau indivizii și organizațiile private sunt profunde”, a spus el. „Anularea sezonului NBA, anularea acestor conferințe medicale foarte mari, Disneyland – în toată viața mea, nu cred că am văzut oameni luând deciziile pe care le sunt acum.”

Deciziile individuale de distanțare socială, cum ar fi lucrul de acasă și evitarea adunărilor mari, vor avea un impact, a spus Humble. Încă nu se știe dacă este keto light official suficient pentru a se asigura că spitalele pot face față creșterii numărului de pacienți și aplatiza curba epidemiologică a pandemiei.

"Oamenii chiar intensifică cu spălarea mâinilor. Ei chiar o iau în serios. Nu au luat-o atât de serios în cazul H1N1", a spus el. „Sperăm că nu vom ajunge cu o problemă de supratensiune. Acesta este cu adevărat principalul lucru. Acesta este scopul tuturor acestor intervenții, de a împinge în jos acel vârf până acolo unde poate fi gestionat”.

Luați legătura cu reporterul de îngrijire a sănătății Stephanie Innes la Stephanie.Innes@gannett.com sau la 602-444-8369. Urmărește-o pe Twitter @stephanieinnes

Sprijiniți jurnalismul local. Abonați-vă la azcentral.com astăzi.

Bisericile keto light official și capelele vor rămâne deschise pentru rugăciune privată, deși comunicatul de presă spune că este „important ca distanțarea socială să fie practicată”.

Olmsted a spus că dieceza lucrează cât mai repede posibil pentru a răspunde la întrebări despre nunți, confirmări, înmormântări și alte servicii și a spus că cele mai actuale informații vor fi disponibile pe site-ul eparhiei .

„Mai presus de toate, vă rog să-l aduceți pe Isus în casa voastră”, a spus Olmsted. „Folosiți acest timp pentru a vă ruga împreună, pentru a vă încuraja unii pe alții și pentru a vă apropia ca familie.”

Catedrala Episcopală Trinity și-a închis keto light site, de asemenea, porțile și va avea închinare online duminica, la ora 10:00. Ei nu se vor aduna în persoană, a spus Rev. Troy Mendez.

„În vigoare imediat și până la o nouă notificare, episcopul Olmstead suspendă toate Liturghiile din timpul săptămânii și duminicale și solicită anularea tuturor adunărilor parohiale și diecezane”, se arată într-un anunț pe site-ul web .

Bisericile și capelele vor rămâne deschise pentru rugăciune privată, dar distanțarea socială trebuie respectată, spune Episcopia.

În plus, Dieceza nu permite adunarea programelor de educație religioasă, iar adunările publice parohiale nu trebuie să depășească 10 persoane.

Chiar și nunțile și înmormântările ar trebui să fie limitate la zece persoane sau mai puțin, se spune în anunț.

Templul Maha Ganapati din Arizona rămâne deschis, dar cu limite

16 martie: Templul Maha Ganapati din Arizona, un templu hindus din Maricopa, a anunțat luni că va rămâne deschis, dar amână evenimentele și nu va mai oferi prasadam, o masă împărțită după închinare. Ritualurile de rugăciune vor continua.

Biserica Biblică din Scottsdale suspendă adunările din campus timp de două săptămâni

15 martie: Biserica Biblică din Scottsdale a suspendat toate adunările din campus până pe 19 martie, a declarat pastorul Jamie Rasmussen keto light official website într-un e-mail duminică. Serviciile de weekend vor fi transmise online.

Toate nunțile, memoriale și consilierea vor continua conform programului, iar cafeneaua din campus va rămâne deschisă pentru ca comunitatea să se adune, a spus Rasmussen.

Biserica Nazarineanului Sun City anulează slujbele, activități timp de o săptămână

14 martie: Sun City Church of the Nazarene a anulat toate serviciile și alte activități în perioada 15-21 martie. Pe 21 martie se va lua o decizie cu privire la serviciile viitoare.

Biserica lui Hristos din Valea suspendă serviciile de închinare în persoană

13 martie: Christ’s Church of the Valley, o megabiserică cu 11 locații în metroul Phoenix, a anunțat că suspendă toate adunările mari, care includ slujbe de cult și programe sportive, pentru următoarele două săptămâni keto light site, pentru a reduce răspândirea coronavirusului. În schimb, biserica va organiza servicii online la https://ccv.church/connect .

„Considerăm că este o mișcare responsabilă din partea noastră să contribuim la limitarea răspândirii virusului la cei care sunt vulnerabili în orașul nostru”, a spus pastorul principal Ashley Wooldridge într -un videoclip postat pe Facebook-ul bisericii .

„Nu comunicăm că acest lucru ar trebui să facă fiecare biserică, dar, din cauza dimensiunii adunărilor noastre, credem că aceasta este keto light official o mișcare înțeleaptă în timp ce ne străduim, cât mai bine, să ne iubim și să slujim bine orașul”.

Centrul Comunitar Islamic din Tempe anulează rugăciunile, cursurile

13 martie: Centrul Comunitar Islamic din Tempe a anunțat că a anulat toate rugăciunile, programele și cursurile zilnice până la o nouă notificare.

Mission Community Church din Gilbert este disponibil doar online

13 martie: Biserica Comunitară Misiune din Gilbert și-a anunțat vineri membrii că își va desfășura slujbele de închinare exclusiv online în următoarele două săptămâni pe site-ul său, la orele normale de serviciu, ca răspuns la coronavirus.

Biserica Mormonă suspendă serviciile de închinare în întreaga lume

12 martie: Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă a anunțat joi pe site-ul său că suspendă toate adunările publice din întreaga lume – inclusiv serviciile de închinare – până la o nouă notificare.

„Acolo unde este posibil, liderii ar trebui să organizeze orice întâlniri esențiale de conducere prin intermediul tehnologiei”, se spune în declarație. „Întrebările specifice pot fi adresate conducătorilor locali ai preoției. Vor keto light fi furnizate îndrumări suplimentare legate de alte chestiuni”.

Puțin mai mult de 6% din populația Arizona se identifică ca mormonă, conform cifrelor recensământului american din 2017, clasându-l doar în urma Utah, Idaho, Wyoming și Nevada pentru procentajul populației. În ceea ce privește cifrele reale, există peste 428.000 de membri ai bisericii în 895 de congregații din Arizona.

Declarația a cerut, de asemenea, membrilor să aibă grijă unul de celălalt în timp ce lumea reacționează la contagiunea în continuă răspândire.

Biserica Comunitară Arizona din Tempe le-a cerut oamenilor să limiteze contactul fizic și să stea keto light official acasă dacă se simte rău. Postarea a mai spus că vor suspenda distribuirea tuturor alimentelor și băuturilor la evenimentele din biserică.

Biserica Dream City, care are locații în Phoenix, Scottsdale și Glendale, va continua, de asemenea, slujirea, dar îi va cere asociaților bisericii să țină ușile pentru toți cei care intră și le-a cerut participanților să facă semne sau să folosească prezentări verbale în loc să dea mâna.

Biserica Creștină Noul Testament din Glendale va furniza dezinfectant pentru mâini participanților și a instituit o politică „fără strângere de mână sau îmbrățișare” pentru moment.

Sprijiniți jurnalismul local. Abonați-vă la azcentral.com astăzi.

Având în vedere că nu se îndreaptă aprovizionarea cu vaccin COVID-19 către Nashville, oficialii spun că Metro este în prezent pe cale să înceapă vaccinarea profesorilor, lucrătorilor de îngrijire a copiilor și rezidenților cu vârsta de 65 de ani și peste keto light până la jumătatea lunii februarie.

Puțin mai mult de 64.100 de vaccinuri au fost administrate în județul Davidson, inclusiv 18.000 de persoane care au primit a doua doză prin eforturile combinate ale orașului, sistemele sale de sănătate și casele de bătrâni.

Lucrătorii din domeniul sănătății și din prima linie și rezidenții de 75 de ani și peste – 75.000 de persoane – se califică în prezent pentru vaccinuri în Nashville. Cu vaccinările acestor grupuri cu prioritate la jumătate finalizate, primarul John Cooper spune că oficialii se așteaptă să intre în următoarea fază de distribuție la mijlocul lunii februarie, pentru a include alți 25.000 de rezidenți.

Cronologia poate fi accelerată doar cu mai multe vaccinuri.

LEGĂTATE: Profesorii din Tennessee urcă pe lista de priorități pentru vaccinul COVID-19

MAI MULT: Cum să vă înscrieți pentru un vaccin COVID-19 în Tennessee folosind instrumentul online al statului

Oficialii orașului și liderii din întreaga țară au sperat să vadă milioane de doze de vaccin COVID-19 dintr-un stoc național despre care secretarul american de sănătate a recunoscut de atunci că nu există.

„Acest lucru s-a dovedit a fi fals”, a spus Cooper joi. „Fără această rezervă, nu va exista o creștere bruscă a distribuției vaccinurilor și orașe precum Nashville nu vor putea avansa mai rapid în termenele noastre de imunizare”.

Cooper continuă să pledeze pentru mai multe vaccinuri, numind-o keto light official website „instrumentul nr. 1 pentru revenire și recuperare”. Între departamentul de sănătate al orașului și partenerii din domeniul sănătății, el a spus că există capacitatea de a vaccina de până la cinci ori numărul de persoane care primesc doze în prezent în fiecare zi.

«

Contents