Hallókészülék akkumulátorok: Újratölthető és eldobható

Hallókészülék akkumulátorok: Újratölthető és eldobható

Olyan termékeket is tartalmazunk, amelyekről úgy gondoljuk, hogy hasznosak az olvasóink számára. Ha ezen az oldalon található linkeken keresztül vásárol, akkor kis jutalékot kereshetünk. Itt van a folyamatunk.

Különböző típusú hallókészülékek különböző akkumulátorokat használnak. Egyes hallókészülékek újratölthetők, míg néhány olyan akkumulátort tartalmaz, amelyet a felhasználónak manuálisan meg kell változtatnia.

Ez a cikk a hallókészülék -akkumulátorok típusait tárgyalja, mennyi ideig tart, és tartalmazza a márka példáit, és néhány információt tartalmaz a hallás egészségéről.

A hallókészülék -akkumulátorok típusai

Az újratölthető hallókészülékek egyre népszerűbbek a vezető hallási márkák körében. Ezen újratölthető akkumulátorok többsége lítium-ion akkumulátorok, és a felhasználónak általában egy éjszakán át dokkoló dokkolóban kell töltenie őket.

Az eldobható akkumulátorok a hallókészülékekben általában cink-levegő akkumulátorok. Ezek akkor aktiválódnak, amikor egy személy eltávolítja a tömítést az akkumulátor hátuljáról, mielőtt beilleszti az eszközbe. Ezen akkumulátorok élettartama attól függ, hogy milyen gyakran használja az ember az eszközt.

Sok hallókészülék -központ lehetővé teszi az emberek számára, hogy lemondják a használt eldobható akkumulátorokat újrahasznosítás céljából. Az orvostechnikai eszközök, például a hallókészülék -akkumulátorok felelősségteljes ártalmatlanítása elősegítheti a környezetszennyezés megelőzését.

Fontos az akkumulátorok biztonságos tárolása és ártalmatlanítása, hogy megakadályozzuk a gyermekeket és az állatokat, hogy kis elemeket nyeljenek, vagy a fülükbe vagy az orrukba helyezzék őket.

Tudjon meg többet a különféle hallókészülékekről.

A hallókészülék akkumulátorok mérete

A hallókészülék-akkumulátorok négy leggyakoribb mérete, amelyek színkóddal rendelkeznek, a következők:

 • 10. méret ( Sárga): Ez a legkisebb akkumulátor mérete, amely teljesen a CANAL-ban (CIC) és néhány CANAL (ITC) modell.
 • 312 méret (barna): A következő méret a 312 -es akkumulátor. Ezek a fülbe a fülbe vevő, a Canal-in-Canal (RIC) és néhány fülön belüli (ITE) modell.
 • 13. méret (narancs): A 13. méretű akkumulátor a fül mögött (BTE) és az ITE hallókészülékek.
 • Méret 675 (kék): Ez a legnagyobb hallókészülék akkumulátora, amely a BTE hallókészülékeket táplálja.

Meddig tartanak a hallókészülék akkumulátorok?

A hallókészülék -akkumulátor élettartama az akkumulátor típusától és attól függ, hogy az ember milyen gyakran használja a hallókészüléket.

A felhasználástól függően az embereknek egy éjszakán át tölteniük kell az újratölthető hallókészülékeket. A legtöbb vállalat azt állítja, hogy 20-30 órán keresztül tarthatnak díjak között.

Sok modellben, ha valaki más eszközökről a Bluetooth -on keresztüli streaming -et használ, az akkumulátor gyorsabban lefolyik.

Maguk az újratölthető akkumulátorok kb. 4-5 évig tartanak, mielőtt cserélnének.

Eldobható akkumulátorok esetén az élettartam 3 naptól 3 hétig terjedhet, bár ez a méretétől függ:

 • 10. méret (sárga): 3-7 nap
 • 312 méret (barna): 3-10 nap
 • 13. méret (narancs): 6-14 nap
 • 675 méret (kék): 9-20 nap

Az akkumulátorok maximális hatékonyságának biztosítása érdekében az embernek ki kell kapcsolnia hallókészülékeit, ha nem használja.

Az emberek nem engedhetik meg, hogy az eldobható akkumulátorok érintkezésbe kerüljenek más fémobjektumokkal, például érmékkel vagy kulcsokkal, mivel ez az akkumulátor rövidzárlatát képes.

Hogyan válasszon

Az ember választhat újratölthető hallókészülékeket, mert nem kell fizikailag megváltoztatni az akkumulátort. Az újratölthető akkumulátor sokkal kényelmesebb, és kevesebb igényt támaszt az ember ügyességére és látására, mint az eldobható hallókészülék -akkumulátorokra.

Azonban az újratölthető akkumulátorok nem mindig állnak rendelkezésre minden stílusban. Ezért fontos, hogy valaki eldöntse, melyik stílus lesz a legjobb számukra a vásárlás előtt.

Az újratölthető hallókészülékek gyakran drágábbak, mint mások, tehát az embernek mérlegelnie kell a hosszú távú akkumulátorba történő befektetés értékét is. A

eldobható akkumulátorok kezdetben kevesebbet fizethetnek, de hosszú távon drágábbak lehetnek, mivel egy személynek gyakrabban kell vásárolnia a csere akkumulátorokat.

Tudjon meg többet a hallókészülékek költségeiről.

Az eldobható akkumulátorral működő hallókészülékek hasznosak lehetnek az emberek számára, akik rendszeresen utaznak. Amikor egy ember utazik, akkor valószínűleg könnyebb és gyorsabb lenne az akkumulátor fizikai cseréje, mint hogy megtalálja az eszköz feltöltésére szolgáló áramforrást.

Azok számára, akik környezetbarát lehetőséget választanak, az újratölthető akkumulátorok alacsonyabb hatással vannak a környezetre.

A márkák listája

Az alábbiakban felsoroljuk a vezető hallókészülék -szolgáltatók listáját. Összehasonlítottuk az egyes márkák két modelljét; Az egyik eldobható akkumulátorokon fut, a másik újratölthető.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a cikk írója nem kipróbálta ezeket a termékeket. Az összes bemutatott információ tisztán kutatási alapú.

Signia Motion 13 NX vs. Signia Pure Charge & Go x

Signia mozgása 13 NX 13 méretű (narancssárga) akkumulátorokat vesz fel. Az újratölthető modell a tiszta töltés & go x modell. Tudjon meg többet a Starkey hallókészülékekről itt.

/tbody>

Motion 13 nx tiszta töltés & amp; go x
akkumulátor típusa eldobható újratölthető (a teljes töltés 3-4 órát vesz igénybe) bte ric
Bluetooth csatlakozás? Igen Igen
Elérhető színek 12 10

További funkciók Opcionális TeleCoilConnection a Signia APP akusztikus mozgásérzékelő technológiához kapcsolódik a Signia App

üzlet most

starkey livio Edge Ai vs. Starkey picasso

A Livio Edge AI modellje a Starkey -ból újratölthető akkumulátorokat használ, és a Picasso modell eldobható akkumulátorokat használ, de melyik típus függ, de melyik típus függ. A stíluson, amelyet az ember választ. Tudjon meg többet a Starkey hallókészülékekről itt

Livio Edge Ai akkumulátor típusa újratölthető (24 órás akkumulátor élettartama, ha teljesen fel van töltve) eldobható Bluetooth Connectivity? Igen, kiválasztott okostelefonokkal és kiegészítőkkel Igen, kiegészítőkkel
Elérhető színek 7 for fort A fül-fül-stílusok 6-as stílusú stílusokhoz 6
További funkciók mesterséges intelligencia és beágyazott Sensorsconnection az alkalmazáshoz testreszabás az egyének illeszkedéséhez fül alakja

üzlet most

nano x2 újratöltés vs nano cic hallókészülék

a The A Nano CIC hallókészülék 10 (sárga) akkumulátorokat használ. A Nano X2 újratöltési modellje, amint a neve is sugallja, újratölthető. Tudjon meg többet a Nano hallókészülékekről itt.

nano x2 újratöltés nano cic akkumulátor típusa Újratölthető (egy töltés 12 órát biztosít) eldobható
Bluetooth kapcsolat? no no
Elérhető színek 2, bézs és ezüst 2, bézs és klasszikus További funkciók 4+ EARBUD Méretek, amelyek a vásárlásban szereplő hordozható töltési eset közül választhatók. 4+ fülhallgató -méretek, hogy megfelelően illeszkedjenek a személy fülcsatornájához

üzlet most

resound linx quattro vs. resound enzo q

A resound Linx Linx A quattro modell újratölthető, míg a Resound Enzo Q modell 13 (narancssárga) vagy 675 méretű (kék) méretű, egy személy által választott modelltől függően.

< TD> 13

linx quattro enzo q akkumulátor típusa Újratölthető (24-30 órás akkumulátor élettartama egyetlen töltéssel) eldobható cicitcite (BTE) (RIC) mikrofon-hélix (MiH ) BTE – nagy teljesítményű vagy szuper teljesítményként elérhető
Bluetooth Connectivity? Igen Igen
Elérhető színek 7-14, a stílustól függően kiegészítő funkciók App Connectivity, amely figyeli az akkumulátor élettartamát Ideális azok számára, akiknek súlyos vagy mély halláscsökkenés és bókok vannak Cochleáris implantátumok

üzlet most

hallás egészsége

A Nemzeti Süket és más kommunikációs rendellenességek (NIDCD) kijelenti, hogy kevesebb mint 30% A 70 éves vagy annál idősebb felnőttek közül, akiknek a hallókészülékek részesülhetnek, valójában használják őket.

A Betegség Ellenőrzési és Megelőzési Központok (CDC) azt mondják, hogy az Egyesült Államok felnőttek kb. 25% -a, akik azt állítják, hogy kiválóan meghallgathatók, valójában bizonyos szintű halláskárosodások vannak.

A CDC szerint az öregedés és a zaj expozíció a hallásvesztés két leggyakoribb oka. Egy személy megpróbálhatja megvédeni magát a zaj expozíciójától:

 • Ha lehetséges, elkerüli a zajos helyeket. li> füldugók használata, ha lehetséges, különösen hangos környezetben, például zenei koncertek
 • A zene és a televíziós hangerő leállítása
 • Az orvos ellenőrzése, ha a zaj expozíció problémát jelent

Összegzés

Sokféle hallókészülék -akkumulátor létezik. Ezek közül néhány újratölthető, mások eldobhatóak, és rendszeresen fizikai megváltoztatást igényelnek.

Sok vezető hallókészülék-márka újratölthető és eldobható akkumulátorral működtetett modelleket kínál. Ha egy személynek eldobható akkumulátorral működtetett modellje van, akkor ellenőriznie kell, hogy melyik akkumulátorra van szükség.

Az embernek először többet kell fizetnie az újratölthető hallókészülékekért, de átlagosan körülbelül 4 évig tartanak, mielőtt az akkumulátort cserélni kell. Az eldobható hallókészülék -akkumulátorokat minden hetente minden hetente cserélni kell. A

újratölthető hallókészülék -akkumulátorok kevésbé lehetnek környezeti hatással, mint az eldobható hallókészülék -akkumulátorok. A

orvosi hírek ma szigorú beszerzési irányelveket tartalmaznak, és csak a szakértői áttekintett tanulmányokból, az akadémiai kutatóintézetekből, valamint az orvosi folyóiratokból és egyesületekből származnak. Kerüljük a tercier referenciák használatát. Összekapcsoljuk az elsődleges forrásokat – beleértve a tanulmányokat, a tudományos referenciákat és a statisztikákat – az egyes cikkekben, és felsoroljuk azokat a cikkek alján található források szakaszban is. Többet megtudhat arról, hogyan biztosítjuk, hogy tartalmunk pontos és aktuális legyen a szerkesztői politika elolvasásával.