Не мислете, че това някога ще се случи с Gossip Girl обаче :)

Не мислете, че това някога ще се случи с Gossip Girl обаче 🙂

Проверете! Правя това благодарение на моя малък будилник

2. Да се активира. Проверете! Упражнявам се почти ежедневно.

3. Ограничете дрямка до по -малко от 45 минути. Проверете! Рядко дрямка.

4. Освободи ума си. Проверете! Малки пожари, за да оставя настрана, се чувствам доста добре за нивата на стрес преди лягане. Аз също почти винаги имам празна входяща поща, когато се включвам за нощта.

5. Тихо време. Неуспех – често съм на моя компютър/таблет/телевизия през нощта. Но рядко имам проблеми със заспиването, така че няма да променя това, освен ако не го направя.

6. Отпийте сънливи чайове. Въпреки че не се чакам често преди лягане, пия предимно кафе и чай от декаф, защото знам, че кофеинът прекъсва съня ми.

7. Дръжте стаята тъмна. Проверете! Нося маска за очи, за да блокирам цялата светлина.

Сънят е толкова важен за моето здраве и благополучие, че го направих приоритет. Просто не съм в състояние да функционирам на най -високото си ниво без него. Ако нямам достатъчно здравословно хранене, тренировки и други подобни, се изхвърлят през прозореца. Наистина вярвам, че получаването на достатъчно сън е основна основа на здравословния живот. Сега, кой иска да пълзи под завивките! за #worldseeplay!

a rafflecopter giveaway

храната

координирахме дъска за сирене и голяма салата от изобилие (естествено!), Тарталети и купихме вино От лозето.

салатата беше леща и зеле с фета, маслини и бадеми. Толкова вкусни !!

Бебетата бяха развълнувани от тарталети! Елате да заснемете събитието и да направите снимката на всяко семейство. Ще имам професионалните снимки, които да споделя след няколко седмици!

Колко от вас имат кутии и кутии със стари снимки или албуми? Имате ли VHS касети и няма видеорекордер? Мини цифрови ленти и без камера, с която да ги играя?

Повдигане на ръката си за всичко по -горе!

Нашият свят е толкова дигитален в наши дни, но някои от нашите спомени са заседнали през десетилетията, в които са били записани. Legacybox има решение за това – те дигитализират спомени за съвременния ден, така че да можете да ги насладите и споделяте. Миналата година преобразувах всичките си стари касети в DVD и сега всъщност мога да ги гледам! Все още имах купчини неорганизирани детски снимки, които исках да сортирам и дигитализирам.

Legacybox прави този процес възможно най -лесен. Просто пакетирайте лентите и снимките си в тяхната специална кутия за уплътнение и ги изпратете (безплатно!). В рамките на няколко седмици получавате CD с всичко спретнато сканирано в (можете също да изберете да ги получите и на палец). Допълнителна полза за това е, че можете да ги поставите в камионна кутия и да ги споделите със съсед или роднина за безопасно съхраняване, ако къщата ви някога бъде ударена от природно бедствие. Всички оригинали също са върнати, така че ги имате и в двата формата.

Ето специална сделка за всички вас!

Използвайте кода яде при касата, за да получите 40 % Отстъпка от вашия Legacybox, когато щракнете тук!

Всъщност бях наистина впечатлен от качеството. Те изглеждат почти като цифрови снимки, които не са сканирани копия. Ето шепа от любимите ми!

mwahahahahah!

Колко хубава е мама тук!?

моите баба и дядо!

В чест От нашето семейно наследство реших, че е подходящ момент най -накрая да поставя известния мама на шери сирене във формата на рецепта.

Това потапяне е толкова лесно да се направи и винаги е хит на нашите празнични събития! Сестра ми и аз го обичаме от години. Единственото нещо, което правя по различен начин от мама, е да препича чесъна, така че да не е толкова суров на небцето 🙂

print

pin

Лесно потапяне на шери сирене

Това потапяне е Страхотно за партита! Сервирайте със сурови зеленчуци или крекери.

Време за подготовка 5 минути

Общо време 5 минути

Автор Кат Млад

съставки

8 унции крема сирене8 унции остри чедър сирене, настъргано1 скилинг черенчери на вкус, но започнете с няколко супени лъжици

Инструкции

сирене в хранителен процесор. Харесва ми силно!) Сервирайте с бисквити или сурови зеленчуци. Използвайте кода яде при касата, за да получите 40% отстъпка от вашия Legacybox, когато щракнете тук! Благодарение на LegacyBox за спонсорирането на тази публикация

Още публикации от Kath:

^^ около 2001 г.!

Имахме чудесно време на събирането – беше толкова подходящо за Orange High. В деня, когато имахме партита в области с огньове, конюшни в нашия кампус и много селски пътища, които да се скитат. Времената всъщност не са се променили!

Имахме парти в поле, в плевня, близо до конюшни и надолу по дълъг селски път. Бална зала на хотела не би била подходяща.

Огромно благодарение на г -жа Девън Исаак [оригинално фамилно име!] За координирането на събитието !! Двамата с Девън бяхме страхотни приятели на глупаци заедно. Явно я научих да бяга и заедно играхме на Hangman и Yahtzee. И си спомням, че правех хиляди задни разходи на предната й морава!

Аз също бях развълнуван, че мога да прекарам следобеда с моя прекрасен приятел Бека и нейните две красиви момичета !!

Най -вероятно ще успее!

Тифани също е добър приятел от гимназията и запален читател на Керф – забавлявахме се да обсъждаме блоговете в A Познавах ви, когато сте малък контекст 🙂

Много деца, които присъстват!

Имаше бюфет от барбекю и страни, но тъй като просто бяхме обядвали и не бяхме готови за вечеря, просто закусих на хъшупи – ммм царевична каша! < /p>

Също така изядох ябълка, която донесох от дома

Мат беше страхотен спорт!

Лидия се появи модерно късно след работа и не получихме достатъчно време за настигам! Трябва да се мотая с Кърст цял следобед и вечер! Кърст и аз се връщаме заедно в църковната детска стая.

Трябва да говоря с почти всички (невероятно е колко добре се върнаха имената!), Но от нашия клас от 300 желаят повече хора бяха дошли !! [И ни липсваше Мат Комптън!]

Докато слънцето, Мат, Кирст и аз се отправихме обратно към града за вечеря. Отидохме в Персийския джант, който е невероятен фънки ресторант с брега на Персийския залив.

джантата на Персийския залив е редица ресторанти през годините, но през по-голямата част от детството ми беше Lu-e-G’s през по-голямата част от детството ми-тон пити и багели от 1 долар и крема сирене !! Влизането там все още ми напомня за тази вибрация.

Опитах Andygator на Абита, който беше малцов доппелбок, който обичах.

Не можах да устоя на поръчка на пържени плантани – Loveeeee тези!

За вечеря имах енхиладите на сьомгата и спанака, които се предлагаха с невероятна канелена шлака и страна на черен боб. Това хранене беше толкова добро !! (И това помогна, че аз гладувах, така че вкуси допълнително добро!)

Канц се сдоби с летящия мая, бурито, пълнено със сладък картоф и черен боб. Не мога да препоръчам и двете ястия достатъчно!

След вечерята отидохме в съседство с шоколадовете на Матю!

Мат и аз споделихме мексиканска подправка, тиква с фъстъчен пеперуд и кора от лешник. И трите бяха невероятни!

Бяхме твърде уморени, за да излязат на купони – познайте, че това означава, че вече не сме в гимназията!

Още публикации от Kath:

Днес плувах на дневен ред, но имаше три причини, поради които не исках да плувам:

1) Пощенският удар в дома ще означава да се изморя

2) Не исках да карам колата си

3) Чувствах се малко възпалено от повдигането си вчера и не е много енергична като цяло

Така че разходка разходка На градския пазар звучеше много по -привлекателно – дори в топлината 100*! Какво!?

Разбира се, че избрах най -сенчестия маршрут там, прегръщайки сградите. На сянка с шапка, слънчеви очила и ледена вода в ръката ми не беше всичко толкова лошо. Това са просто ужасни разтягания Щракнете тук на слънцето! Бременният ми копче за корем получи не толкова слаби бикове.

Срещнах Мат там и пазарувахме за малко. Отпийте на малко ледена студена микс от лимонада/страст.

Последният ден на Елън е сладък, преди да се премести в Северна Вирджиния: (Ще ни липсват много!

Вкъщи вкъщи целунах вратата на къщата ми с ac (въпреки че аз Ужасен съм от нашата сметка за електричество този месец …) Спринтирах в градината и се върнах за някои зелени, преди да взема студен душ.

Това е любимата ми салата за обяд: зеленина, домати (домашно разглеждане!), Рязко Бял чедър, зехтин, мед, морска сол, яйце и резен хляб.

с вода от лимонада!

Име тази стая!

Още публикации От Kath:

е нарязан страхотен хляб на реколтата !!

Не шега.

Нарязаните зеленчуци също не са толкова лоши!

Миризма на Земята:

Научих всичко за подготовката на сандвича, използвайки Slicer, който беше доста забавен! За да ме накарате да наряза тези лука! , Мат и аз предприехме екскурзия до изхода на Патагония! Последният път, когато получих любимото си розово Пухкави деца с размери тук и лилав йога резервоар, който обичам. Този път не възнамерявах да купя нищо, защото буквално имам нулево пространство в чантата си Duffel …

но знаете как става това !!!

резултат за тези две страхотни ризи, които Бяха 5 долара парче и съобщения, които искам да нося на тялото си!

Също така, намерих любимия си резервоар в два страхотни цвята в продажба

и два сладки върхове – един за за Зима, една за пролетта!

След като се върнахме в хотела пеша, събрахме последната си вечеря в хотелската стая (въпреки че Мат ще ги носи, когато се отправя към дома!)

Познайте каква любима консервирана храна направи очевидния си външен вид!?

сардини !!! Намерих любимия си вкус и стил в магазина за добри храни! Тази марка е по -скъпа от другите, но си заслужава за опушения аромат на лимон.

Превърнахме ги в салата от сардин с пакет майонеза и пакет с горещ сос, почитан от барове за салата и станции за подправки по време на нашето пътуване. Плюс 2 нарязани моркови (нарязани на хартиена чиния с нож за масло от Мат!)

Аз отговарях за микровълновата част на броколи + карфиол, които бяха подправени със пакети за сол и черен пипер плюс тези две, на които се натъкнахме:

И накрая, имаме торбичка с храна, трябва да опитаме добър чипс – аромат на сладък картоф – за ядене на сардините!

Друг филм за Монтана

Друг филм за Брад Пит

Друга история за братята

„Легенди на есента“!

Още Hotness Brad Pitt!

Обичах и двата филма за Монтана!

Насочихме се към леглото. II кръг на Sandwich School е само на няколко часа разстояние!

Още публикации от Kath:

От уикенда – безвъзмездни кадри на Ел Тигър в игра !! Той изчезна за няколко седмици, но изглежда, че отново намери верандата си!

Намерихме половин ягода на верандата. Мисля, че беше той! Надявам се, че са безопасни за котките да ядат, защото имаме цял пластир, в който той можеше да влезе!

Помпена помпа за тяло днес, е, „Помпата предизвикателство.“ Класът на Крис е стъпка над редовния BP. Той обича дълго задържане. Мразя ги!!! Но днес някак успях да го преживея през всички само с гримаса на лицето си! Също така бих искал да отбележа, че тежестите ми бяха най -тежките в класа (вързани с няколко други жени), което го направи още по -трудно! Днес го натрупах. Мускулите ми наистина са се тонизирани от 2 пъти седмично през цялата пролет!

Обядът беше убийствена салата

се натрупва високо с остатъци

1 твърдо сварен яйчен патладжан патладжанпекансокадограленно на мед Дризъл !! сол на лавандула + зехтин

високо пет със сладко от ягоди отстрани

Връщане на мехурчетата !!

Искате ли да знаете колко бях зает миналата седмица? Снощи намерих епизод на Glee на моя DVR от миналата седмица. Вече гледах епизода на тази седмица и не притиснах око, но днес разбрах, че прескочих цял епизод, без да го гледам !!

Не мислете, на мотора ми !!

Още публикации от Kath:

беше мързеливо – но активно – неделя със сигурност !!

Прекарах сутрешното обучение Този танцов маршрут от пелени раздели !! Те са известни, така че мислите, че можете да танцувате и в чест на Националния ден на танца, те хореографираха рутина за хората, които да учат. Направих много джаз, но не съм правил никакъв хип хоп, така че това беше наистина забавно да се науча !!

Когато за първи път започнах, не можах да продължа и бях толкова изгубен Защото го учат, огледален от вас. Но се придържах към него около 30 минути и го получих !! Толкова забавно! Ще продължа да тренирам!

След като се затоплях Dancin “, срещнах моята учителка по танци по пътеката на Монтичело за твърд бягане! Направихме 2 мили до Монтичело – всички нагоре! Не съм носил Garmin, така че не знам скоростта си, но го убихме !! Говоря на. Бях без дъх, но всичко беше добре.

Върнах се вкъщи практикувах танца си малко повече и след това вкопах в този питателен обяд!

По време на разговорите си с класа Slimdown им казах всичко за сардините и колко лесно и здрави Те са за теб. Реших да практикувам това, което проповядвам и направих салата от сардин за обяд. Това всъщност беше пушената херинга на търговеца Джо (която ми е любима) плюс морков, черен пипер, домат, горчица, майо и сол + пипер. Сервира се над градински зеленина със зехтин, мед и сол с гевреци отстрани !!

Някой дойде на посещение и полудя за моята херинга !!

Той скачаше нагоре , смъркане – полудял !! Направих и му придадох мъничък вкус на сребърна лъжица.

леден мента чай

десерт! Кой се нуждае от купа.

След обяд, Мат и аз отидохме да проверим отворена къща в Белмонт. Знаете ли, че съм обсебена от къщата и съм, откакто бях малък? Обичам да гледам отворени къщи, както семейството ми ходеше при тях за забавление, когато бяхме на плажа.

Тази къща беше толкова очарователна и забавна, но имаше само 2 спални. Надявам се, че скоро можем да купим такъв!

Няколко часа по -късно – и вероятно поради толкова много активност! (Ездата на мотоциклета дълъг) Отново бях много гладен. ; Беше приказно !!

и да балансирам въглехидратите си с малко протеин, малка купа с обикновено кисело мляко отстрани.

Тази вечер – отново е на вечеря. Карън ни покани на седмицата на ресторанта преди възрасти (преди да имаме такъв натоварен график), така че е сега или никога. Това момиче се придържа към искряща вода тази вечер!

Още публикации от Kath:

Миналата седмица не лопахме сняг. Не носехме палта или шалове или ръкавици. Бяхме в слънчев Кий Уест!

Когато Карън , Карън и мен. Но ние продължихме да добавяме към групата и моите родители и сестра също бяха поканени. В крайна сметка имахме взрив с всички нас там. {Пропуснахме Мат А., който работеше много. Можехме да ходим навсякъде и имаше толкова много да видим, да правим, да ядем и да пием.

Имахме гореща вана и басейн с потапяне, които и двете бяха забавни за плуване, защото плажовете близо до нас не бяха толкова страхотни . Взехме Мазен до плажа и той не беше много развълнуван от това!

Докато той не обичаше океана, Мазен обичаше пилетата, които са на целия остров. Той ги нарече „Бок Бокс“ и ги посочи, където и да отидем.

Contents