Добавките също са тествани от трети страни за чистота и ефикасност

Добавките също са тествани от трети страни за чистота и ефикасност

Антиоксидантните ефекти на Pterostilbene са подобни на тези на ресвератрола – добре позната съставка в червеното грозде и боровинките. Pterostilbene е изследван за способността му да намалява възпалението в ставите, мускулите и храносмилателната система и е показал обещаващи ползи за здравето.

Фукоиданът е полизахарид, извлечен от морски водорасли, отдавна известен със своите противовъзпалителни ефекти. Комбиниран с птеростилбен, фукоиданът може да играе важна роля за облекчаване на оксидативния стрес и появата на възпалителни заболявания.

С тази формула на Invity ще получите 400 mg NMN с всяка порция. Като добро допълнение, тези добавки съдържат TMG (бетаин), подпомагащ превръщането на NMN в NAD+.

Добавките Ultimate NMN 12000 на Invity се произвеждат в сертифицирани от GMP и регистрирани от FDA съоръжения. Добавките също са тествани от трети страни за чистота и ефикасност. Фирмата предоставя лабораторните резултати на реалните си клиенти при поискване.

Ultimate NMN 12000 се предлага в тройно запечатана опаковка, съдържаща 60 вегетариански капсули. Марката продава своите NMN продукти онлайн за $229,00 ($7,63 на порция).

📢 СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА: Вземете безплатна доставка за вашата поръчка на Invity NMN!

Професионалисти

  • Антиоксидантни ефекти
  • 30-дневна гаранция за връщане на парите
  • Тройно запечатана опаковка

минуси

  • Сравнително по-висока цена
  • Нелипозомни

7. Tru Niagen — най-добрите NAD+ добавки, подсилени с имуностимулиращи витамини

Опитайте Tru Niagen сега

Tru Niagen е утвърдена марка, известна със своето патентовано съединение Niagen® (NR). Добавките Tru Niagen Immune са подсилени с витамин D3 и естествено извлечен витамин C. Тези два витамина, в комбинация с теракурмин, поддържат имунното здраве и намаляват възпалението.

Добавките Tru Niagen Immune са подходящи за ежедневна употреба. Една капсула от добавките съдържа 150 mg NR, 180 mg витамин C и 50 mcg витамин D (2000 IU). Марката препоръчва приема на 1-2 капсули дневно.

Заслужава да се спомене, че основното съединение Niagen® (никотинамид рибозид) в добавките на марката е „общопризнато като безопасно“ от FDA (GRAS). Добавките Thu Niagen също се произвеждат в GMP-сертифицирани съоръжения и са сертифицирани от NSF за спорт.

Една бутилка Tru Niagen Immune съдържа 30 капсули и струва $37,50 ($1,25 на капсула). При поръчка на 60 капсули получавате две бутилки с 30 капсули.

📢 СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА: Абонирайте се и спестете 15% + БЕЗПЛАТНА доставка в САЩ за вашите добавки Tru Niagen!

Професионалисти

  • Патентовано NR съединение
  • Безопасни дози
  • NSF-сертифициран

минуси

  • Нелипозомни
  • Сравнително по-висока цена

8. Renue By Science — най-добрите 3-в-1 NAD+ бустери с висока бионаличност

Опитайте Renue By Science сега

Renue By Science е една от първите марки за дълголетие на пазара и е добре известна с широката си гама от висококачествени продукти. Lipo NAD+ Complete е патентована смес на марката от 3 прекурсора на NAD — NMN, NR и NAD.

Lipo NAD+ Complete съдържа 99% чисти NMN и NR съединения. Въпреки че NAD+ и NR в капсулата имат ниска степен на усвояване, ефективното доставяне на хранителните вещества е защитено от стомашната киселина чрез липозомна технология.

Доставчикът препоръчва да вземете 2

Според федерално обвинение https://sexgod-me-gummies-official.top/ , бивш управител на морга в Харвардското медицинско училище е обвинен в кражба, продажба и транспортиране на части от човешко тяло.

Бившият мениджър, Седрик Лодж, 55, и съпругата му, Дениз Лодж, 63, и двамата от Гофстаун, Ню Хемпшир, заедно с Катрина Маклийн, 44, и собственик на Kat’s Creepy Creations, плюс още двама души бяха обвинени в конспирация и междудържавен транспорт на откраднато имущество от федерално голямо жури в Пенсилвания, според прокуратурата.

Въз основа на властите, шестият обвиняем, Джереми Поли, 41, от Блумсбърг, Пенсилвания, беше обвинен отделно. Според прокуратурата Кандис Чапман Скот от Литъл Рок, Арканзас, е била седмата и преди това е била обвинена в Арканзас.

„Някои престъпления се противопоставят на разбирането.“

– Джерард М. Карам, американски прокурор за Средния окръг на Пенсилвания

Карам продължава, че кражбата и трафикът на хора продължават да застрашават самото човечество. Фактът, че толкова много жертви тук избраха останките им да бъдат използвани за обучение на медицински персонал и напредък в науката и лечението, е особено отвратителен. Той казва, че искат да осигурят справедливост за всички тези жертви с помощта на тези обвинения. Служители от университета описаха действията на Лодж като "отвратително предателство".

Медицинското училище в Харвард получава безплатно човешки останки по образователни причини. Прокурорите заявяват в съдебните протоколи, че когато медицинското училище приключи с използването на останките, те обикновено се кремират и или се връщат на семейството на донора, или се погребват на гробище в Тюксбъри, Масачузетс.

Прокурорите твърдят, че между началото на март 2023 г. и 2018 г. Лоджите са взели, пуснали на пазара и прехвърлили останките, понякога използвайки пощенската служба на САЩ. Според обвинението те са обвинени в контакт с клиенти чрез мобилни телефонни разговори и социални медии.

Според обвинителния акт Маклийн е платил на Седрик Лодж 600 долара за две разчленени лица през октомври 2020 г. Обвинителният акт също така твърди, че Седрик Лодж твърди, че е позволил на Маклийн достъп до моргата на Харвардското медицинско училище, за да може тя да реши какво все още е налично за закупуване.

В обвинителния акт се добавя, че Маклийн също е заподозрян в продажба на откраднати части от тяло на различни клиенти в други щати, включително както се съобщава, че е продавал човешка кожа на човек в Пенсилвания, който я дъбил, за да направи кожа.

„Съобщените инциденти са предателство към HMS и, най-важното, към всеки един от хората, които алтруистично са избрали да предадат телата си на HMS чрез програмата за анатомични подаръци, за да напреднат в медицинското образование и изследвания“, пишат деканите на Харвардското медицинско училище Джордж К. Дейли и Едуард М. Хундерт в писмо до окръга.

Според администраторите на Харвардския университет те са „ужасени да научат, че нещо толкова обезпокоително може да се случи в [техния] кампус – общност, посветена на лечението и служенето на другите. Съобщените инциденти са предателство на HMS и, най-важното, на всеки един от хората, които алтруистично избраха да предадат телата си на HMS чрез Програмата за анатомични подаръци, за да подобрят медицинското образование и изследванията."

„Толкова много съжаляваме за болката, която тази новина ще причини на семействата и близките на нашите анатомични донори, и HMS обещава да се ангажира с тях в това дълбоко тревожно време.“

Харвард казва, че ще проучи данните в сътрудничество с федералните власти, за да идентифицира чии дарени останки са били наранени. Американската прокуратура ще продължи да се опитва да открие жертвите и да се свърже с близките им.

Деканите заключават: „Дължим го на себе си, на нашата общност, на нашата професия и на нашите пациенти и техните близки да гарантираме, че HMS е достоен за донорите, които са ни поверили телата си за напредъка на медицинското образование и научните изследвания. няма нищо по-свято и достойно за нашето внимание и уважение."

Изследване, представено на годишната среща на ендокринното общество, установи, че жените със синдром на поликистозни яйчници имат по-висок риск от смърт в по-млада възраст, отколкото тези без това състояние.

Синдромът на поликистозните яйчници (PCOS) е хормонално разстройство, което засяга една от 10 жени в детеродна възраст. Състоянието причинява симптоми като нередовен цикъл, кисти на яйчниците, окосмяване по лицето и наддаване на тегло поради дисбаланс на хормоните. Това е и една от най-честите причини за безплодие.

Освен това хората с PCOS са изложени на по-висок риск от здравословни проблеми като диабет, депресия и рак на ендометриума. И според нови изследвания PCOS може също да увеличи риска от ранна смъртност.

Изследването, представено на 15 юни на ENDO 2023 от Terhi Piltonen, MD, Ph.D., от Университета на Оулу и Университетската болница Оулу в Оулу, Финландия, установи, че жените с PCOS имат 47% повишен риск от обща смъртност отколкото жени без разстройство.

Тези констатации са резултат от проучване, включващо 9 839 жени с PCOS от Финландския регистър за здравеопазване и 70 705 жени без заболяването.

Учените изследвали здравните досиета на участничката от 1969 до 2019 г. и установили, че жените с PCOS са имали повишен риск от смъртност поради тумори, ендокринни, хранителни, метаболитни състояния и сърдечно-съдови заболявания. Те също така са по-склонни да умрат по-млади от контролната група.

Пилтонен казва: "PCOS е тежък синдром през целия живот, който увеличава смъртността. Трябва да се наблегне повече върху превенцията и лечението на диабет, заболявания на кръвообращението, тумори и респираторни заболявания при жени с PCOS, за да се намали рискът от смъртност."

Учените откриха връзка между възпалителното заболяване на червата и дългосрочния повишен риск от исхемичен инсулт.

В проучване, публикувано на 14 юни в онлайн изданието на Neurology, медицинското списание на Американската академия по неврология, учените идентифицираха всички хора в Швеция между 1969 и 2019 г. с потвърдена от биопсия диагноза възпалително чревно заболяване (IBD). Включените участници са имали диагноза болест на Crohn, улцерозен колит или некласифицирана IBD.

Екипът съпостави тези участници с техните братя и сестри без IBD и лица от широката общественост без IBD. Общо 85 006 души с IBD, 406 987 съответстващи референтни лица и 101 082 братя и сестри без IBD бяха включени в анализа.

След средно 12-годишно проследяване, изследователите установиха, че 3720 души с IBD са преживели инсулти, което е честота на инсулт от 32,6 на 10 000 човеко-години. За разлика от това, инсулти са настъпили при 15 599 референтни индивида, с процент от 27,7 на 10 000 човеко-години.

Човеко-години представляват броя на участниците и продължителността на времето, през което всеки индивид остава в проучването.

Когато учените разглеждат братя и сестри, те откриват, че хората с IBD имат 11% по-висок риск от инсулт, отколкото техните братя и сестри без IBD.

В допълнение, след отчитане на други рискови фактори за инсулт, включително затлъстяване, сърдечни заболявания и високо кръвно налягане, изследователският екип установи, че хората с IBD са с 13% по-склонни да получат инсулт до 25 години след диагностицирането на IBD, отколкото хората без IBD състояние.

Contents